Sneeuw- en skivakanties

Ga je graag op reis naar de sneeuw en liefst zo goedkoop mogelijk? Enerzijds zijn er deals voor wintersportvakanties in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, dit zijn zalige bestemmingen om te gaan skiën of snowboarden. Anderzijds stuiten we ook soms op goedkope Laplandreizen waar je naast gaan sleëen met huskies in besneeuwde bossen ook het adembenemende noorderlicht kan gaan bewonderen. Of je nu op zoek bent naar vroegboekkortingen of voordelige last minutes, nog even rondkijken tussen deze aanbiedingen en je vindt wat je zoekt!

Default sample caption text

Nieuwste deals

Default sample caption text

Aanbieders van sneeuwvakanties en skivakanties

Bekijk aanbiedingen voor wintervakanties bij onderstaande aanbieders:

Default sample caption text

Goedkope skivakanties en sneeuwvakanties

Uit onderzoek blijkt dat de favoriete bestemmingen voor wintersportvakanties Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Italië en Zwitserland zijn. Je kan hier dan ook overal heerlijk skiën en snowboarden van december tot maart. In sommige gebieden ben je zelfs sneeuwzeker tot in mei! In deze populaire skigebieden kunnen de prijzen voor verblijf en skipas snel oplopen, en al zeker tijdens de krokusvakantie en de paasvakantie. Boek daarom je wintervakantie naar gebieden zoals Courchevel, Les Deux Alpes, Alpe D’Huez en Sankt Moritz op tijd en maak gebruik van vroegboekkortingen. Gelukkig zijn er ook nog kleinere gebieden waar een skivakantie veel goedkoper uitkomt. Voorbeelden hiervan zijn Les Sybelles, Livigno en La Joue du Loup. Soms is het dankzij last minutes aanbiedingen op wintersportvakanties mogelijk echte deals te vinden, zelfs tijdens de schoolvakanties! Laat je zeker niet afschrikken als je nog nooit bent gaan skiën of snowboarden. Ter plaatse zijn er steeds skischolen en ook je skimateriaal kan je altijd ter plaatse huren mocht je dit nog niet hebben.

Indien je helemaal geen schrik hebt van de kou zijn er ook echt winter-experience reizen naar Lapland. In het Hoge Noorden kan je van september tot en met maart het adembenemende noorderlicht aanschouwen. Je hebt hier ook de mogelijkheid om door de besneeuwde winterlandschappen te skiën, langloufen of sleëen met huskies. Als je van wat meer snelheid houdt dan kan je zelfs een ritje met een sneeuwscooter gaan maken! Let wel op dat je de Kerstman niet aanrijdt!

Like ons op Facebook:

Voor de beste deals!