Verre reizen

Ben jij een meer avontuurlijke reiziger die houdt van andere culturen ontdekken op een verre reis? Staan Machu Picchu, het Noorderlicht zien, of een safari in Afrika op jouw bucketlist? Droom je van een exotische reis met stranden in de Carraïben of een bezoek aan de Taj Mahal in India? Een verre vakantie is vaak een erg leuke en unieke ervaring, helaas is er dat prijskaartje. We staan hier vaak zelf versteld van maar regelmatig vinden wij goedkope deals voor verre vakanties. Deze deals zijn zowel promoties als last minute aanbiedingen voor verre reizen naar stuk voor stuk unieke bestemmingen.

Default sample caption text

Nieuwste deals

Default sample caption text

Aanbieders van verre reizen

Bekijk aanbiedingen voor verre reizen bij onderstaande aanbieders:

Default sample caption text

Goedkope verre reizen

Elk continent heeft zijn eigen parels. Ga op een safari in Zuid-Afrika en spot hier de “big 5”, geniet van paradijselijke stranden en oude tempels in Thailand en Sri Lanka, verken de uitgestrekte bossen van Canada en ga beren spotten of treed in de voetsporen van de Maya’s en de Inca’s in Zuid-Amerika en Midden-Amerika.

Een verre reis staag garant voor onvergetelijke momenten en unieke ervaringen. Laar je onderdompelen in de lokale cultuur, eet authentieke gerechten waarvan je de naam vaak niet eens kan uitspreken, geniet aan tropische stranden en ga op verkenning in de jungle.  De populairste verre vakantiebestemmingen van de Belgen zijn Thailand, Canada, Japan, India, Sri Lanka, Mexico, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Zuid-Afrika. Door het grote  aanbod aan verre bestemmingen is er altijd wel ergens een goedkoop geprijsde verre reis te vinden. Bovendien zijn er vaak goedkope last minute aanbiedingen voor verre reizen wanneer je flexibel kan reizen. Ook zijn veel verre bestemmingen erg goedkoop eens je ter plaatse bent aangekomen, zorg er wel voor dat je je lokale munteenheid aanvraagt in je bankkantoor om slechte wisselkoersen ter plaatse te vermijden. Wekelijks verschijnen hier meerdere nieuwe deals naar alle uithoeken van de wereld. Begin je koffers alvast maar te pakken!

Like ons op Facebook:

Voor de beste deals!