Disclaimer

[vc_row tdc_css=”eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjIwIiwibWFyZ2luLXJpZ2h0IjoiMTAlIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjMwMCIsIm1hcmdpbi1sZWZ0IjoiMTAlIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==” full_width=”stretch_row_1200 td-stretch-content”][vc_column][td_block_title block_template_id=”td_block_template_9″ content_align_horizontal=”content-horiz-center” f_header_font_weight=”” f_header_font_size=”24″ custom_title=”Disclaimer”][td_block_text_with_title block_template_id=”” tdc_css=”eyJhbGwiOnsiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==”]

Vakantievinder is een blog waar goedkope vakanties en andere reisaanbiedingen worden verzameld. Vakantievinder verwijst jou door naar bekende online reisaanbieders. Vakantievinder is geen reisagentschap of -verdeler. 

Vakantievinder hecht veel belang aan de informatie die verspreid wordt op de website. Echter is het mogelijk dat door typfouten, tussentijdse wijzigingen en wijzigingen bij derden, de informatie op de website van Vakantievinder of op Facebook, Twitter en andere sociale media niet meer correct wordt weergegeven. Vakantievinder is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het verstrekken van foutieve informatie. Vakantievinder is niet aansprakelijk voor foutieve informatie bij derden. Vakantievinder bemiddelt niet tussen lezers of gebruikers en derden.

[/td_block_text_with_title][/vc_column][/vc_row]