Citytrips

Iedereen kent het wel, het is nog iets te lang wachten op je volgende langere vakantie en je wilt de dagelijkse sleur doorbreken. Kies je voor een klassiekere bestemming zoals Venetië, Barcelona, Lissabon of Parijs, of ga je liever op verkenning in een bruisende metropool zoals New York? Of je nu houdt van cultuur, shoppen, terrasjes doen of lokale gerechtjes., tussen de citytrip deals van Vakantievinder vind je vast en zeker een goedkope citytrip die aan al je verlangens voldoet!

Citytrip deals

Nieuwste deals

Default sample caption text

Aanbieders van citytrips

Bekijk aanbiedingen voor autovakanties bij onderstaande aanbieders:

Default sample caption text

Goedkope citytrips

Altijd al eens een cappucino willen drinken aan het San Marco plein in Venetië gevolgd door een gondeltocht langsheen de romantische kanalen omgeven door historische gebouwen? Hou je van genieten in de Spaanse zon van tapas en sangria in Barcelona, Sevilla, Madrid of Valencia? Of heb je zin om op verkenning te gaan in Berlijn, Lissabon, Boedapest of Warchau? Ook als je het iets verder zoekt en een bezoekje wilt brengen aan het bruisende New York zal je tussen de citytrip deals van Vakantievinder vast en zeker jouw perfecte stedentrip vinden.

Heb je nood aan een korte vakantie of gewoon zin om een stad te verkennen? Een goedkope citytrip is de ideale manier om er even lekker op uit te gaan en nieuwe ervaringen op te doen! Of je nu met vriend(inn)en, familie of je lief erop uit trekt, op een citytrip verveel je je nooit. Ook als je het liever iets dichter bij huis op citytrip gaat ben je bij Vakantievinder aan het juiste adres. Met de deals van Vakantievinder kan je genieten een romantische citytrip in het historische Brugge, je eigen hoofdstad Brussel bezoeken als een echte toerist of ga met de trein naar Amsterdam of Parijs.

Like ons op Facebook:

Voor de beste deals!