Autovakanties

Hou je van rijden naar verre bestemmingen met de auto? Een goedkope autovakantie staat garant voor een leuke reis waarbij je jouw eigen tempo bepaalt. Verken toffe steden en dorpjes, bezoek culturele sites of neem eens een pauze bij een natuurpark. Wanneer je je reis met de auto goed plant is de rit minstens even interessant als je bestemming! Hieronder vind je de goedkoopste autovakantie deals die Vakantievinder voor jou kon vinden.

Default sample caption text

Nieuwste deals

Default sample caption text

Aanbieders van autovakanties

Bekijk aanbiedingen voor autovakanties bij onderstaande aanbieders:

Default sample caption text

Goedkope autovakanties

Meer dan de helft van de Belgen verkiest het om met de auto op reis te gaan. Dit verbaast niet aangezien een autovakantie de goedkoopste manier blijft om op reis te gaan. Bovendien heb je de vrijheid om te stoppen waar je maar wilt en bepaal je zelf het tempo. Hou je van pittoreske dorpjes, shoppen in grote steden of een wandeling in een natuurpark? Op baan naar je bestemming vind je hoogst waarschijnlijk enkele verborgen parels voordat je op je bestemming bent. Bovendien neem je zoveel baggage mee als je maar wilt en beschik je over alle mogelijkheden eens je op je bestemming bent aangekomen.

Wanneer je met de auto op vakantie gaat naar een leuke camping in binnenland of buitenland maken je kinderen hier onmiddellijk veel speelkameraadjes terwijl jij rustig wakker wordt door de geluiden van de natuur. Indien er een baby of jonge kinderen in je reisgezelschap zijn of wanneer je liever iets meer luxe hebt tijdens je autoreis, dan kies je beter een hotel of appartement van waaruit je de streek kan verkennen met je eigen transport. Dat laatste is een van de voornaamste redenen waarom met de auto op vakantie gaan vaak goedkoop uitkomt. Een hotel geeft je ook nog eens de mogelijkheid om te genieten van lokale gerechten met half pension of all inclusive formules tijdens je autovakantie. Kijk eens rond tussen de autovakantie deals van Vakantievinder en je zal vast en zeker een deal vinden die past bij jouw budget. Waar wacht je nog op? De populairste bestemmingen voor autovakanties zijn Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Italië. Dat laatste mag ver klinken maar het Gardameer is bijvoorbeeld slechts 1000 km rijden als je op een goed tijdstip vertrekt. Voor zij die liever iets meer dichtbij op autovakantie gaan zijn er ook nog de hoge Veluwe in Nederland, de Ardennen in zowel Wallonië als Luxemburg en de streek van het Zwarte Woud in Duitsland. Ook wanner je een korte vakantie met de auto verkiest zijn dit leuke bestemmingen. Wanneer wij de eerste goedkope last minute autovakanties van 2020 tegenkomen worden deze voordelige deals steeds op onze pagina weergegeven.

Like ons op Facebook:

Voor de beste deals!