Over Vakantievinder

Wat is Vakantievinder?

Vakantievinder is een initiatief van de Vlaamse reisexpert Christoph Godin, tevens oprichten van de vliegticketdeals website TravelUnlimited.be . Op de website Vakantievinder.be verschijnen elke dag de allerbeste vakantiedeals die gevonden werden op het internet door reisexperten. Dankzij deze goedkope vakanties kunnen Belgen honderden euro’s besparen op hun volgende vakantie!

Welke vakanties?

Op Vakantievinder verschijnen allerlei types vakanties. Voornamelijk zijn dat zonvakanties, autovakanties, citytrips, verre reizen, weekendjes weg, uitjes, skivakanties, last minutes, … . Deze goedkope vakanties zijn naar allerlei bestemmingen dichtbij en ver weg zoals Amsterdam, Mallorca, Kreta, Mexico, New York, Thailand, … en nog veel meer. Hierbij worden de schoolvakantie periodes nauwlettend in de gaten gehouden gezien 60% van de Belgen dan op reis gaat!

Tijdelijke deals

De beste vakantiedeals zijn vaak niet lang beschikbaar. Daarom is het als lezer belangrijk goed op de hoogte te blijven. De makkelijkste manier om dit te doen is door je in te schrijven op de nieuwsbrief. Alternatief kan je ook ons liken op Facebook!

 

Uw reisexpert Christoph in New York